flower-of-life-logo

Voor nieuwe invalshoeken

It’s not what you look at that matters, it’s what you see
- Henry David Thoreau

Ik maak onzichtbare dingen weer zichtbaar

scheidlijn

Als zakelijk tekenaar, design thinker en biomimicry student kan ik me werkelijk over alles verwonderen en bekijk ik het liefst alles van alle kanten, dag in dag uit. In mijn werk staan visualiseren, nieuwsgierigheid, creatieve intelligentie en de natuur als inspiratiebron steevast centraal.

Laten we ons samen verwonderen en kijken wat we ontdekken!!

Ben jij:

… niet wars van een flinke dosis complexiteit?

… iemand die boordevol vernieuwende ideeën zit?

… niet wars van een flinke dosis complexiteit?

… iemand die boordevol vernieuwende ideeën zit?

Maar...

… heb je weinig intern draagvlak

… heb je weinig intern draagvlak

… heb je weinig intern draagvlak

… heb je weinig intern draagvlak

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Eyeopeners helpt je om:

jouw complexe maatschappelijke opgave te ontrafelen

jouw complexe maatschappelijke opgave te ontrafelen

jouw complexe maatschappelijke opgave te ontrafelen

jouw complexe maatschappelijke opgave te ontrafelen

jouw complexe maatschappelijke opgave te ontrafelen

Lees hier meer over de klanten met wie ik werk

Aanbod

scheidlijn
Flower-of-life-green

Praatplaat

Maak de brei aan opties en ideeën in je hoofd concreet.

Flower-of-life-green

Praatplaat

Maak de brei aan opties en ideeën in je hoofd concreet.

Flower-of-life-green

Praatplaat

Maak de brei aan opties en ideeën in je hoofd concreet.

test-testimonial

Ik heb in mijn projecten met Marieke ervaren dat zij in staat is magie te creëeren, vooral met haar tekeningen. Ik vind Marieke een erg capabel, sympathiek, gemotiveerd, enthousiast en intelligent mens. Ik hoop dat ik nog heel veel projecten samen met haar mag doen!

Martijn Feldbrugge, eigenaar Business & Sanctions Consulting

Over Marieke

scheidlijn

Als kind ben ik vaak verhuisd. Daarom kan ik me goed aanpassen maar begrijp ik ook als geen ander het belang van een veilige (leer-)omgeving. Die creëer ik daarom ook graag voor anderen. Ook spring ik graag in het diepe en verleg ik het liefst steeds mijn grenzen. Zo nam ik bijvoorbeeld niet het vliegtuig naar Zuid Amerika maar een zeilboot, en als 19-jarige veranderde ik last minute mijn reisdoel van de Canarische Eilanden naar Japan, omdat daar meer werk was op dat moment. Kortom, ik ga uitdagingen niet gauw uit de weg en onderzoek graag alle verschillende mogelijkheden.

Lees hier meer over mijn ervaringen

Het werk

group_18