BLIKVERRUIMEND AANBOD

ALLES WEER IN PERSPECTIEF ZETTEN

VN Water Summit March 2023 - New York

Je bent een kei in de inhoud, maar door de complexiteit vind je het een uitdaging om jullie maatschappelijke opgave kort en helder uit te leggen aan jullie stakeholders.

Je barst van de ideeën en wilt dolgraag alle opties concreet en zichtbaar maken. Je hoofd zit vol maar heb je geen idee waar je kunt beginnen.

Denk dan eens aan een praatplaat zodat je opnieuw grip en focus krijgt.

Je hebt flink geïnvesteerd (tijd, geld, mankracht) in jullie event en het was een groot succes. Alleen: na twee weken is de inspiratie weggezakt, iedereen is over tot de orde van de dag.

Wat zonde… Dat ga je de volgende keer dus anders aanpakken!

Denk dan eens aan een live getekend visueel verslag, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ik denk graag met je mee!

Marieke-van-der-velden-in-actie-praatplaat-2
Bomen brainstorm

Je houdt binnenkort een presentatie of een pitch. Je kunt mensen inspireren, dat weet je. Je kijkt er naar uit en je hebt er vertrouwen in.

Maar je hebt nog maar weinig tijd én je wilt zoveel vertellen dat hoofd- en bijzaken over elkaar heen buitelen. Wat is de essentie van je verhaal ook alweer precies?

Denk dan eens aan een 1-op-1 visuele brainstorm. Even samen sparren, mét beeld. Zodat je opnieuw focus en overzicht krijgt. En jij jouw publiek meer inzicht kunt geven. Hier help ik je graag mee.

CONTACT

Ben jij ook toe aan een ruimere blik? Klaar voor nieuwe invalshoeken?
Wat wil jij graag zichtbaar maken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden.